Indstil vindertalen til Årets Danske Tale, og vind et fripas til Logograf 2020

Danske Taler og Rhetor har netop indgået en aftale om at skænke den, der peger på vindertalen til Årets Danske Tale, et fripas til Logograf. Konferencen for professionelle taleskrivere afvikles den 10.11. 2020 og har i år fokus på krisekommunikation og krisetaler. Årets Danske Tale uddeles i forbindelse med konferencen. 

Årets Danske Tale uddeles til en dansker, der har holdt en tale i det forgangne år, som har gjort indtryk og sat sine spor. Prisen gik sidste år til Mette Frederiksen for hendes tale til Godhavnsdrengene, og i 2018 modtog H.K.H. Kronprinsesse Mary æren for sin tale til H.K.H. Kronprins Frederik i anledning af hans 50-års fødselsdag. 

I år inviterer Danske Taler alle til at komme med forslag til, hvem der skal gøre de to fyrtårne selskab. Det foregår ved en åben tilmelding, der løber indtil 1.10.2020. Du kan læse alt om, hvordan du gør her, eller sende os en mail på kontakt@dansketaler.dk, hvis du vil bidrage til feltet.  

Vi skal blot bruge talerens navn, dato og sted for talens afholdelse, et link til talen på skrift eller video og en kort begrundelse for, hvorfor netop denne tale skal modtage prisen i år. Det er desuden et krav, at talen er holdt mundtligt (der har været en del taler på skrift på grund af coronakrisen i år), og at den er afholdt mellem 1.10.2019 og 31.9.2020. 

Skulle du pege på lige præcis den tale, juryen vælger som årets vindertale, får du også mulighed for at deltage i årets Logograf-konference ganske gratis. Hvis en tale modtager flere indstillinger, trækker vi lod om, hvem der skal med til Logograf på vores regning. 

Du behøver hverken være erfaren taler eller professionel taleskriver for at deltage i Logograf, så længe du har en brændende interesse for retorik, kommunikation og talekunst. Studerende i retorik, kommunikation og dansk opfordres derfor særligt til at deltage i løjerne. 

Læs mere om årets program på Logograf her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Psst: Hvis du har brug for inspiration eller et overblik over det forgangne års taler, kan du hente hjælp på listen over de taler, Danske Taler har registreret i perioden, her.

Vi bruger cookies for at forbedre oplevelsen på hjemmesiden.